Itt vagy: Fitness Órák > Polar > Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fehér
Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fehér

Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fehér

Polar
Változatok:
Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fehér Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fekete
Ár: 33 900 Ft

  Raktáron
  Ingyenes szállítás

  Keddre (május 22) szeretnéd?
  Rendeld meg 11 óra 54 percen belül


  Polar A300 HR pulzusmérős sportóra - fehér

   

   

  Ha nem sikerül a szokásos sportteljesítményt nyújtanod, akkor jó helyen vagy. A Polar A300 pulzusmérő óra sportolók számára lett kifejlesztve, de még a nagyobb igényekkel rendelkezőknek is kiváló eszköz lehet. Ez az elegáns, robusztus és sokfunkciós darab kiválóan alkalmas aktivitásod mérésére és tested monitorozására, nem beszélve arról, hogy a mobilos alkalmazásokkal és a weboldalakkal való páratlan együttműködésnek köszönhetően még a legátlagosabb napi tevékenységeidet is a következő szintre emelheted.

   

   

  Technológiai ragadozó

  A készülék a legújabb számítástechnikai trendeknek megfelelően lett kialakítva. A kisméretű készülékben két, egymástól független termék egyesül: a pulzusmérő és napi aktivitásmérő. Ennek eredményeképp nagy mennyiségű adat áll rendelkezésedre, amelyen keresztül a legapróbb részletekig felügyelheted tested működését.

  Felhővel és a Polar Flow applikációkkal való együttműködés még tovább növeli a termék értékét, így ugyanis mindig kéznél van az összes információ, amire csak szükséged lehet. Továbbá lehetőség van az egyes sportágakhoz vagy edzési célokhoz tartozó profilok létrehozására, amelyet az órádra is rátölthetsz. A Bluetooth kapcsolatnak hála pedig az edzés ideje alatt is egyszerűen felügyelheted eszközöd működését.

   

  Többféle edzési funkció

  • Pulzusmérés és pulzustaromány meghatározása - Polar H7 pulzusmérővel együtt használva minden egyes szívverésedet méri, és megmutatja, hogy inkább zsírégető vagy az állóképességet fejlesztő tartományban vagy-e. Az alapértelmezett pulzustartományok a maximum pulzusszámon alapulnak. A felső tartomány elérésekor az óra jelezni fog. Az edzés típusának kiválasztásakor annak erősségét is beállíthatod.

  • Fitnesz teszt - Pontos információt ad az edzettségi szint fejlődéséről a nyugalmi állapotban mért aerob edzettség és a maximális oxigénfelvétel kiértékelésével. Megmutatja,milyen aerob edzettségi szinten vagy a veled azonos korú és nemű emberekhez képest.

  • Sportprofil-beállítások – Lehetővé teszi az edzésednek megfelelő sport kiválasztását több mint száz sport közül, sportspecifikus értékelésekkel. A sport kiválasztásával juthatsz a legrészletesebb információkhoz az edzésedről. Minden sportprofil konkrét számítási módszereken alapul, a leggyakoribb sportok esetében pedig a Polar egyedi szorzói korrigálják a kalóriamennyiség és az edzési terhelés kiszámított értékeit.A Polar Flow webszolgáltatásban kiválaszthatod és módosíthatod is kedvenc sportjaidat, és konkrét beállításokat adhatsz meg hozzájuk.

  • Energy Pointer - egyszerű módon tájékoztat arról, hogy az edzésed elsősorban zsírégető vagy állóképesség fejlesztő hatású-e. Az EnergyPointer vizuális formában jelzi a fordulópontot a két különböző hatás között.

  Éjjel-nappali aktivitáskövetés

  Az A300 öt különböző intenzitási szinten követi a napi aktivitásod, éjjel-nappal, a hét minden napján, így átfogó képet ad minden tevékenységedről. Nyilvántartja az aktívan töltött időt, a napi elégetett kalóriamennyiséget, a megtett lépéseket, a távolságot és az alvással töltött időt. Egyúttal emlékeztet arra, hogy kelj fel, és ne ülj túl sokat egy helyben – még azokon a napokon sem, amikor egyébként elég napi aktivitást végzel. Továbbá a pulzusmérő automatikusan követi az alvásod időtartamát, és a Polar Flow alkalmazásban és webszolgáltatásban megjeleníti, hogy mennyire volt pihentető az alvás. Az alvási mintákat elemezve megfigyelheted, hogy a mindennapi élet mely változásai hatnak rád, és megtalálhatod a megfelelő egyensúlyt a pihenés, napi aktivitás és az edzés között.

   

   

  Sokszínű design

  A pulzusmérő megjelenése már első látásra is lenyűgöző, az ultrakönnyű és ultravékony kialakításnak köszönhetően pedig szinte észrevétlenül hordhatod magaddal. Az A300-at szilikonpánt veszi körül, amelyet mindig az épp aktuális öltözékednek, hangulatodnak megfelelően variálhatsz. A rendszert újratölthető akkumulátor hajtja, amely akár 1 hónapig is bírja egyetlen töltéssel. A memória 60 napig rögzíti és tárolja adataidat (napi aktivitáskövetéssel és napi 1 óra edzéssel).

  További információk

  • Kijelző felbontása: 128 x 128 pixel
  • Szövegmegjelenítés 15 különböző nyelven
  • Frissíthető szoftver
  • A pulzusmérő öv felcsatolásával a mérés automatikusan elindul (külön gomb használata nem szükséges)

  Mobil alkalmazások való kompatibilitás:

  Apple - iPad (3. és 4. generációs), iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod touch (5. generáció), iPhone 6, iPhone 6 Plus

  Android - 4.3 vagy annál frissebb verzió szükséges
  HTC - One, One M8, One Max, One,Mini 2, One Mini
  LG - G Flex, G3, Nexus 4, Nexus 5
  Motorola - Moto G, Moto X
  Samsung - Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5 S5 Mini, Galaxy Note II, Galaxy Note III
  Sony - Xperia Z1, Xperia Z1 kompakt, Xperia Z2
  Huawei Ascend P7

  A polar termékekre a Chase & Lloyd Kft. 2 év garanciát vállal - Garanciális ügyintézés kezdeményezéséhez kérem, írjanak emailt az info@oravasarlas.com email címre.

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet