Itt vagy: Fitness Órák > Polar > Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér (bontott doboz)
Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér (bontott doboz)

Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér (bontott doboz)

Polar
Változatok:
Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér (bontott doboz) Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fekete
Ár: 47 900 Ft

  Raktáron
  Ingyenes szállítás

  Keddre (március 20) szeretnéd?
  Rendeld meg holnap délután háromig


  Polar M400HR Pulzumérős Fitness Óra - fehér (bontott doboz)

  POLAR M400 HR Pulzusmérő fitness óra H7 Pulzusmérő övvel - fehér

  Állapot: A termék vadonat új, nem volt használva, kipróbálva sem. Minden dobozban lévő kiegészítő gyári csomagolásban van a dobozon belül. A termék doboza fel lett bontva.  A garanciális feltételek azonosak a bontatlan dobozú Polar M400 órával. A termékből csak néhány darab van raktáron. 

   

   

  Polar M400 HR Pulzusmérő óra egy vízálló, GPS-szel ellátott futóóra és aktivitásmérő. Segíthet az optimális edzés megtervezésében, rekordjaid megdöntésében, vagy akár hazatalálni egy nagyobb futás után. Szinkronizálhatod a telefonodat az M400-zal, fogadhatsz rezgő értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről és a közösségi oldalakról érkező értesítésekről a csuklódon, és mindent megtudhatsz, bárhol is legyél. A valós idejű, pontos pulzusméréshez használd a Polar H7 pulzusmérőt.

  A polar termékekre a Chase & Lloyd Kft. 2 év garanciát vállal - Garanciális ügyintézés kezdeményezéséhez kérem, írjanak emailt az info@oravasarlas.com email címre. 

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet

  Ajánlott termékek