Itt vagy: Okosórák > Samsung > Samsung Galaxy Gear S2 - sötétszürke
Samsung Galaxy Gear S2 - sötétszürke
Előző kép Következő kép

Samsung Galaxy Gear S2 - sötétszürke

Samsung
Változatok:
Samsung Galaxy Gear S2 - ezüst Samsung Galaxy Gear S2 - sötétszürke
Ár: 54 990 Ft

  Raktáron
  Ingyenes szállítás

  Hétfőre (november 27) szeretnéd?
  Rendeld meg 10 óra 19 percen belül


  Samsung Galaxy Gear S2 - sötétszürke

  Samsung Gear S2 SM-R730A (GPS és GSM funkcióval) - Sötétszürke

   

  Mozgás
  A legfontosabb okostelefon funkciók a Gear S2 egyetlen csavarásával elérhetők. Finoman fordítsd el a keretet, és máris egyszerűbben olvashatod a hosszú emaileket, ránagyíthatsz egy-egy térképre, vagy lejátszáskor átugorhatsz egy számot. Az élet minden egyes forgatással kellemesebbé válik.

  S Health
  A Gear S2-vel könnyedén kézben tarthatod egészséged megőrzését. Kövesd figyelemmel napi aktivitási szinted, pulzusszámod és víz- illetve koffeinbeviteled. Maradj mindig fitt az időzített motivációs üzenetekkel.

  Töltés
  Légy mindig naprakész és fitt, vagy akár rendelj egy lattét a Gear S2-vel. Ha pedig szükségessé válik az újratöltés, egyszerűen helyezd a készüléket a vezeték nélküli töltő dokkolóra.

  Partnerek
  Egyre több alkalmazásfejlesztővel létesítünk partneri kapcsolatot, hogy a Gear S2 igazán hasznos társad lehessen. A távoli utazásoktól az otthon biztonságának fenntartásáig mindent lehetővé teszünk.

  Csatlakoztathatóság
  Az akár 300 zeneszám telefonról történő szinkronizálásához és tárolásához elegendő tárhelynek köszönhetően kedvenc lejátszási listáid veled tartanak, bárhol járj is. Még akkor is ha kocogáshoz otthon hagyod a telefonod. Mindössze a Gear S2-re és a Level U Bluetooth fejhallgatóra lesz szükséged.

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet

  Ajánlott termékek