Itt vagy: Fitness Órák > Polar > Polar A360 fekete - M - HR
Polar A360 fekete - M - HR
Előző kép Következő kép

Polar A360 fekete - M - HR

Polar
Változatok:
Polar A360 fekete - M - HR Polar A360 fekete - S - HR
Listaár: 49 000 Ft
Garantált legjobb ár Legjobb ár: 47 990 Ft

  Polar A360 fekete - M - HR

  Polar Fitness

  Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését. (H7 pulzusmérő pánttal működik) 

  Activity Guide 

  Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e. 

  Training Benefit 

  A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért. 

  OwnCal 

  Nagy pontosságú kalóriafelhasználás mérése alapján kijelzi és rögzíti az elégetett kalóriák számát. 

  Target zone 

  Életkor alapján számitott képletből automatikusan meghatározza az edzést végző személy pulzuscélzónáját. 

  A polar termékekre a Chase & Lloyd Kft. 2 év garanciát vállal - Garanciális ügyintézés kezdeményezéséhez kérem, írjanak emailt az info@oravasarlas.com email címre. 

  Ha kérdésed van a termékről, olvasd el az alábbi válaszokat vagy tegyél fel új kérdést a lap alján. Válaszunkat emailben elküldjük és itt is közzétesszük, hogy másoknak is segítsünk.

  Még nem tettek fel kérdést erről a termékről. Legyél te az első.  Neved
  Email címed
  Üzenet

  Ajánlott termékek